Metoda oznaczania wybranych parametrów jakości naturalnych miodów pszczelich

Zastosowanie

Technologia rozpracowana przez naukowców UMB nie wymaga użycia żadnych odczynników chemicznych oraz umożliwi łatwe uzyskanie informacji istotnych dla oceny jakości naturalnych miodów.

 

Ochrona prawna:

Numer prawa wyłącznego UPRP: 237100

Dane teleadresowe

Biuro Transferu Technologii

ul. Jerzego Waszyngtona 17

E-mail: btt@umb.edu.pl

Tel./faks: (85) 686 5122

Adres do korespondencji:

Biuro Transferu Technologii
Ośrodek Wsparcia Badań Klinicznych

Uniwersytet Medyczny w Białymstoku

ul. Jana Kilińskiego 1
15-089 Białystok

SERWIS KORZYSTA Z PLIKÓW COOKIES W CELU PRAWIDŁOWEGO ŚWIADCZENIA USŁUG, JAK RÓWNIEŻ W CELACH STATYSTYCZNYCH ORAZ REKLAMOWYCH. WIĘCEJ INFORMACJI NA PODSTRONIE POLITYKA PRYWATNOŚCI